Over ons


Wie zijn we? Wat doen we? Wat drijft ons?

Gedreven door passie voor het vak, startten Nicky & Laurent, na heel wat ervaring op te doen, hun eigen zaak, Bistro Frituur Patador.
Van de taverne van nonkel en tante, tot zaalverantwoordelijke in de gerenommeerde feestzalen van Van Wonterghem. Als een dartel veulen deed Nicky haar ervaring op en schopte het tot een zelfzekere vrouw die het eerste vrolijke gezicht is als je Patador binnenwandelt.
Hij bevindt zich wat meer in de coulissen, maar zijn creatieve brein stroomt door de zaak. Van elk gerecht met bijhorend bier, tot de laatste afgebakken friet. Niets ontsnapt aan het culinaire oog van deze duizendpoot. Van De Karmeliet(*) in Brugge naar nightlife in Gent tot zijn tweede thuis KV Kortrijk als Event & Horeca Manager. Laurent legde al heel wat horecakilometers af om nu de marathon van zijn leven te lopen in Patador!

Bistro Frituur Patador

Voor de frituur willen zij de moderne ambacht brengen. De klassieke snacks met oerdegelijke frietjes gebakken in puur ossenwit. Naast het gekende gamma toverde Laurent een aantal leuke combinaties op zijn frietjes. Deze vind je ook terug in de huisgemaakte burgers.
Even lekker ongedwongen tafelen? Nicky ontvangt jullie met een brede glimlach en stelt jou en jouw gezelschap graag de smaakcombinaties voor die terug te vinden zijn in een omgetoverde grootmoeders keuken.
Nog wat napraten?
Dit kan samen met een artisanaal biertje of een lekker glaasje wijn! Vind je jouw goesting niet op de kaart? Nicky en Laurent hebben wel altijd een suggestie voor jou klaarstaan!
Kortom, Bistro Frituur Patador staat voor kwaliteit en gezelligheid. De warmte van de gezellige drukte, samen met culinaire verrassingen in jouw comfortfood, maken van deze ontmoetingsplaats een te ontdekken parel op het marktplein van het joviale Woesten.

Tot in droai!